May
19
2016

Bete din bambus pentru un masaj relaxant

Masajul este cea mai sigura cale spre relaxare deoarece elibereaza corpul de tensiune, ajuta la cresterea nivelului de hormoni ai fericirii in organism si alunga stresul. Cu ajutorul acestei terapii poti vindeca diferite conditii de sanatate, insa masajul nu este neaparat recomandat celor bolnavi. Te poti bucura de masaj chiar daca esti complet sanatos, ba chiar este recomandat sa te mentii energic si tonifiant cu ajutor cateorva sedinte de masaj pe luna! Pentru rezultate optima si o sedinta de relaxare completa, masajul cu bete de bambus este recomandat deoarece se pare ca este mai eficient decat masajul clasic.

set bete bambusBeneficii ale terapiei cu bambus

Masajul cu bete de bambus este un masaj exotic care a fost imprumutat direct de pe meleaguri asiatice si se pare ca are nenumarate beneficii de care te poti bucura si tu, dupa numai o sedinta! Printre aceste beneficii se numara tonifierea musculaturii, eliminarea celulitei, detoxifierea organismului, redarea elasticitatii pielii, imbunatatirea circulatiei sanguine, stimularea sistemului limfatic si relaxarea totala a organismului. Cu atatea beneficii iti va fi greu sa refuzi o sedinta de masaj cu bete de bambus. O data ce ii vei descoperi multitudinea de beneficii care chiar se simt, nu vei putea sa mai renunti la el! Vezi mai multe pe www.produsemasaj.ro/bete-bambus-masaj.

De ce masajul cu bete de bambus in locul celui clasic?

Masajul clasic este si el potrivit pentru relaxare si poate aduce rezultate optime celui care il alege. Cu toate acestea, se pare ca masajul cu bete de bambus poate oferi o serie mai mari de beneficii intr-un timp mai scurt, fata de masajul clasic, si de aceea se poate spune ca masajul cu bete de bambus este de preferat din acest punct de vedere. In plus, masajul cu bete de bambus are foarte putine contraindicatii, si de aceea poate fi incercat de aproape oricine.

Contraindicatii ale masajului cu bete de bambus

bete bambusMasajul cu bete de bambus nu poate fi incercat de femeile insarcinate sau care alapteaza, si nici de cei care sufera de varice, vase sparte, sau de boli ale pielii. Daca stii ca aceste contraindicatii nu ti se adreseaza tie, esti liber sa iti programezi o sedinta cu bete de bambus si sa te bucuri de relaxare totala!

Se poate face masajul cu bete de bambus acasa?

Masajul cu bete de bambus se presupune a fi mai mult decat un simplu masaj. De aceea, este recomandat ca un asemenea masaj sa fie facut de un specialist sau de cineva care cunoaste manevrele specifice terapiei cu bambus. Daca nu doresti sa te deplasezi la un salon de masaj, poti chema la tine acasa un specialist in terapia cu bambus sau poti invata chiar tu unele manevre. Atentie insa, iti trebuie materiale de buna calitate daca vrei sa faci acest lucru in particular!

About the Author:

Leave a comment