Dec
22
2015

Masajul cu ventuze elimina celulita

Celulita este dusmanul cel mai de temut al pielii frumoase si netede, deoarece se instaleaza rapid, avand cauze diverse, si nu poate fi vindecata complet aproape niciodata. In plus, pielea cu celulita este inestetica si femeile care sufera de aspectul de coaja de portocala stiu ca vara mai ales aceasta este un chin.

Cum poti scapa de celulita?

Exista tratamente eficiente impotriva acestei incapatanate afectiuni ale pielii? Spre norocul tau, sunt numeroase remedii pe care le poti folosi impotriva celulitei, iar unul dincele mai eficiente este masajul cu ventuze de silicon.

Masajul cu ventuze are o vechine de sute de ani, insa ventuzele sau fost recent reinventate, siliconul fiind mai eficient in tratarea conditiilor de sanatate, mai bland cu pielea si mai usor de folosit. Masajul cu ventuze de silicon a fost facut popular de catre personalitatile de la Hollywood care l-au redescoperit cu cativa ani in urma, si acum este folosit si in Romania ca tehnica de regenerare si infrumusetare. Comandati ventuze pentru masaj pe www.produsemasaj.ro/ventuze-pentru-masaj.

Cum functioneaza masajul cu ventuze de silicon pentru celulita?

Trebuie sa stii ca nu exista riscuri in cazul acestei terapii, desi vei ramane cu urme rosii pe piele de la ventuze dupa masaj. Ventuzele sunt aplicate pe pielea masata cu ulei in prealabil, in zonele afectate, deobicei pentru 15 minute. Aceasta terapie trebuie incercata de cateva ori pe saptamana pentru rezultate optime! Masajul este facut cu miscari rapide si circulare, pentru a stimula circulatia sanguina si pentru a stimula arderea grasimilor. Un specialist va stii ce miscari sa faca pentru rezultatele dorite, insa si tu poti invata sa faci aceste miscari la tine acasa!

Masajul cu ventuze de silicon pentru celulita nu va intarzia sa iti ofere rezultatele la care speri: dupa doar cateva saptamani vei observa o imbunatatire a pielii tale si vei vedea cum celulita se topeste incetul cu incetul. Specialistii recomanda ca tratamentul sa fie continuat macar o saptamana dupa disparitia celulitei pentru mentinerea elasticitatii pielii.

Poti conta pe ventuze sa te scape de celulita, insa inainte de a iti face singura acest tratament, trebuie sa te interesezi ce tip de ventuze iti trebuie si sa investesti intr-un ulei anticelulitic de buna calitate. De asemenea, poti urmari tutoriale video care sa te ajute in aplicarea ventuzelor. Daca nu ai curaj sa faci acest lucru de una singura, iti poti face o programare la salon si poti discuta cu terapeutul tau despre tehnicile potrivite in aplicarea ventuzelor. Nu mai astepta, scapa de celulita acum!

About the Author:

Leave a comment