Sep
24
2015

Sterilitatea

Sterilitatea reprezinta incapacitatea organismului uman de a procrea. Plantele medicinale indicate in tratamente sunt: vascul, salvia, ventrilica.

Tratamentul cu ceai de vasc

Ceaiul se prepara doar ca extract rece. Se pune la ma­cerat o lingurita de frunze si ramurele tinere, maruntite, in 250 ml de apa si se lasa la macerat 7-8 ore. Inainte de a se consuma, se incalzeste usor si se filtreaza. Se beau mini­mum 2 cani de ceai pe zi, din care o cana dimineata si alta seara. Acest ceai este un excelent remediu in tulburarile hormonale. Un alt tratament eficient este acela de a se administra pacientului 25 de picatrui de suc de vasc pe zi.

Tratamentul cu ceai de salvie

Infuzia se prepara dintr-o lingurita frunze de salvie oparite cu 250 ml de apa clocotita. Se va bea cate o cana de ceai dupa fiecare masa principala. Este un ceai uterotronic, care stimuleaza circulatia sanguina si actioneaza antiseptic si cicatrizant.

Tratamentul cu ceai de ventrilica

Infuzia se prepara din 3 lingurite de ventrmilica oparite cu 500 ml de apa clocotita. Se lasa ceaiul la infuzat 5-10 minute. Se beau 2-3 cani de ceai pe zi.

About the Author:

Leave a comment