Sep
15
2015

Stomac incarcat

Stomacul supra incarcat, cu senzatie de apasare, se trateaza cu ajutorul unor ceaiuri de: musetel, nalba, cicoare, salvie, urzica, ventrilica.

Tratamentul cu ceai de urzica

Infuzia se prepara dintr-o lingurita de frunze si flori oparite cu 250 ml de apa clocotita. Se lasa ceaiul la infuzat cateva minute. Se beau 2-4 cani de ceai pe zi.

Tratamentul cu ceai de musetel

Infuzia se prepara dintr-o lingurita de flori oparite cu 250 ml de apa clocotita. Se beau 2-3 cani de ceai pe zi.

Tratamentul cu ceai de nalba

Maceratul se obtine dintr-o lingurita de planta maruntita, pusa in 250 ml de apa rece, timp de 12 ore. Se incalzeste si se filtreaza maceratul. Se beau 2 cani de ceai pe zi.

Tratamentul cu ceai de salvie

Infuzia se prepara dintr-o lingurita de planta oparita cu 250 ml de apa clocotita. Se beau 2-3 cani de ceai pe

Tratamentul cu ceai de casul-popii

O lingurita de planta maruntita se pune la macerat, timp de 12 ore, in 250 ml de apa rece. In final maceratul se incalzeste si se filtreaza. Se beau 2 cani de ceai pe zi, incet, cu inghitituri mici.

About the Author:

Leave a comment